Close the dialog

Kapcsolatfelvétel

Feliratkozás hírlevélre

Bejelentkezés

A hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezései alapján Ön az EFT Alapítvány honlapján történő regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy az Egyesület az Ön adatait a jelen nyilatkozatban és a hivatkozott jogszabályi előírások betartása mellett kezelje. 

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az adatközlés önkéntes, bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az EFT Alapítvány (2065 Mány, Kossuth utca 70.) címére, vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. 

Az EFT Alapítvány honlapján a hírlevélre való feliratkozáshoz kell személyes adatokat megadni (név és e-mail cím). Az adatbázishoz kizárólag az Alapítvány munkatársai férhetnek hozzá. Az adatbázisban rögzített személyes adatokat kizárólag a bejelentkezettekkel való kapcsolatfelvételre és kapcsolattartásra lehet felhasználni, harmadik félnek azok nem adhatók át (továbbiakban: Adatbázis). Az adatokat az EFT Alapítvány minden elvárható módszerrel védi attól, hogy azok részben vagy egészben illetéktelenek számára hozzáférhetővé váljanak. 

 

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT HÍRLEVÉLKÜLDŐ SZOLGÁLTATÁSHOZ

Az EFT Alapítvány a honlapján regisztráló felhasználók részére rendszeres időközönként hírlevelet küld, amelyben tájékoztatja a regisztrált felhasználókat az EFT Alapítvány által szervezett fontosabb eseményekről, valamint az érzelemfókuszú terápiás módszerrel kapcsolatos információkról. A hírlevél fentiektől eltérő vagy kereskedelmi, üzleti célú felhasználása, valamint annak ellenérték fejében történő továbbértékesítése tilos.

A Honlapon történő regisztráció során személyes adatok kezelésére is sor kerül, az alábbi szabályok szerint:

  1. Az adatkezelő adatai

EFT Alapítvány

  1. Az adatkezelő elérhetőségei

2065 Mány, Kossuth Lajos út 70.

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  1. Az adatkezelés jogalapja

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Infotv.) 5. § (1) bek. a) pontja alapján az érintett hozzájárulása.

  1. A kezelt adatok köre

Az EFT Alapítvány az alábbi, a regisztráció során megadott adatokat kezeli:
          a)           név
          b)           e-mail cím.

  1. Az adatkezelés célja

A regisztráció során megadott adatokat az EFT Alapítvány kizárólag hírlevél küldése érdekében használja fel.

  1. A felhasználó adataihoz hozzáférő személyek

A regisztráció során az adataikat megadó felhasználók adataihoz az EFT Alapítvány munkatársai kizárólag feladatkörükből eredő tevékenységük teljesítése érdekében, csak az ahhoz szükséges mértékig férhetnek hozzá.

  1. Az adatkezelés időtartama

A felhasználó által megadott adatokat az EFT Alapítvány tárolja. A felhasználó a hírlevélről leiratkozhat, amely leiratkozás következtében az EFT Alapítvány a kezelt adatokat törli a nyilvántartásból.

  1. A felhasználó adatkezeléssel kapcsolatos jogai

A kötelező személyes adatok megadása nélkül a hírlevél szolgáltatás nem vehető igénybe. Személyes adataik kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Ebben az esetben az EFT Alapítvány munkatársai meggyőződnek a kérés jogosságáról (e-mail vagy telefon alapján), és válaszolnak a kérdésekre, így különösen információt adnak a kezelt adatok tartalmáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó cégről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg a felhasználó adatait.

Amennyiben a felhasználó úgy véli, hogy az EFT Alapítvány megsértette a személyes adatai védelméhez való jogát, igényét az Infotv., valamint a Ptk. alapján bíróság előtt érvényesítheti, valamint kérheti a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság segítségét.

  1. Az adatkezelési szabályzat elfogadása és módosításának lehetősége

A felhasználó a regisztrációval magára nézve elfogadja a jelen adatkezelési szabályzatot. Az EFT Alapítvány fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A felhasználó a szolgáltatás – módosítás hatálybalépését követő első – használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.