Close the dialog

Kapcsolatfelvétel

Feliratkozás hírlevélre

Bejelentkezés

EFT EXTERNSHIP

Érzelmekre Fókuszáló Párterápiás alapképzés (EFT Externship) kerül ismételten megrendezésre Budapesten 2018 márciusában!

Előadó: Dr. Scott Woolley egyetemi tanár, EFT kiképző tréner és szupervizor (San Diego-i Alliant Egyetem és EFT Kutató Központ, California, USA).

Időpont: 2018. március 21-24 (szerda-csütörtök-péntek-szombat), minden nap 09:00-17:00 között. (Regisztráció az első nap 8:00 órától)

Helyszín: Semmelweis Egyetem Nagyvárad téri Elméleti Tömb (NET) Díszterme (Budapest IX. ker. Nagyvárad tér 4.)

A képzés angol nyelven, magyar szinkrontolmácsolással zajlik, mely fejhallgatón keresztül vehető igénybe.

A program az Antropos Mentálhygiénés Egyesület és a Semmelweis Egyetem Mentálhigiéné Intézet szervezésében, az Érzelmekre Fókuszáló Család- és Párterápiás Alapítvány szakmai közreműködésével valósul meg.

Részvételi díj:

 • január 30. előtti befizetés esetén, korai kedvezménnyel 60.000 Ft / 4 nap.
 • Ezt követően – és a helyek függvényében – 68.000 Ft / 4 nap.

 

A részvételi díj a következőket foglalja magába:

 • Részvétel a négynapos EFT Externship - Érzelmekre Fókuszáló Párterápiás alapképzésen.
 • A képzés hivatalos „kézikönyvének” egy magyar nyelvű példánya, melyet minden résztvevő a helyszínen kap meg.
 • Az EFT nemzetközi szervezete (ICEEFT) felé a résztvevők után fizetendő regisztrációs díj befizetése.
 • A képzés elvégzéséről hivatalos, névre szóló, nemzetközi ICEEFT igazolás (mind a négy napon való jelenlét esetén, a képzés végén vehető át).
 • A szinkrontolmácsolás igénybevétele fülhallgatón keresztül.
 • Képzési naponként egy kávé / ital jegy, mely a helyszínen váltható be.

 

 

Az EFT Externship elvégzése mindazok számára ajánlható:

 • akik család- illetve párterapeutaként – vagy képzésben levőként – szívesen bővítik ismereteiket az EFT szemléletével, eszköztárával
 • akik a későbbiekben az EFT megközelítésének kiscsoportos, preventív / edukatív programjában – a Hold Me Tight / Tarts Szorosan programban – szeretnének csoportvezetői képesítést szerezni (erre nem csak családterapeuták, hanem más családokkal foglalkozó, segítő foglalkozású szakemberek is jelentkezhetnek)
 • akiket érdekel a párkapcsolatok felnőtt-kötődés fókuszú megközelítése

 

Jelentkezni a http://www.eft-parterapia.hu/index.php/27-eft-externship-kepzes-2018-marcius oldalon található jelentkezési űrlap kitöltésével lehet. A részvételi díjat az alábbi számlaszámra kérjük utalni:

Antropos Mentálhygiénés Egyesület OTP Bank 11786001-20170291. A jelentkezés az átutalással válik érvényessé. A közlemény rovatba kérjük beírni a jelentkezési űrlapon használt nevet és azt hogy "EFT Externship 2018 március".

 

További információk a www.eft-parterapia.hu és a http://www.mental.semmelweis.hu oldalakon találhatók, illetve az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. E-mailcímen kérhetők.

 

 

A Hold Me Tight (Tarts Szorosan) PROGRAM csoportvezetői képzése

(LEZAJLOTT)

 

A képzési program leírása: 

A Hold Me Tight (Tarts Szorosan) elnevezésű program az EFT elméletére és terápiás módszertanára épülő párkapcsolat gazdagító, edukatív program, mely mindazon párok számára kínál egy jól felépített, strukturált 8 alkalomból (8 lépésből) álló programot, akik szeretnék elmélyíteni a párkapcsolatukat, közelebb kerülni egymáshoz, hatékonyabban oldani meg - együtt - aktuális nehézségeket. 

A program csoportvezetői kézikönyve és oktatási segédanyagai 2016 novemberétől magyar nyelven is elérhetők lesznek az Érzelem Fókuszú Család- és Párterápiás Alapítvány kiadásában. AZ EFT ezen csoportos, prevenciós módszerének elsajátítására egy egynapos csoportvezetői tréning nap keretében 2016. november 21-n hétfőn 09:00-17:00 óra között lesz lehetőség. 

A tréning napot Peter Verboom és Pieter Dingemanse holland EFT terapeuták és szupervízorok tartják, szinkrontolmácsolással. Erre a tréning napra azok jelentkezhetnek, akik már korábban elvégezték az úgynevezett EFT Externship-et (ilyen lesz az október 3-6 között megrendezésre kerülő budapesti externship tréning!). 

Jelentkezés, érdeklődés a következő E-mail címen: 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az érdeklődőknek további részletes információkat küldünk!

A november 21-i egynapos képzés költsége: 15.000 Ft - plusz a Hold Me Tigh csoportvezetői csomag ára, ami 29.500 Ft. (A magyar nyelvű csoportvezetői csomag tartalma: csoportvezetői kézikönyv részletes instrukciókkal a csoportok vezetéshez, 2 db oktató DVD, 1 db CD melléklet az egyes lépésekhez használható magyar nyelvű Power Point prezentációval, a résztvevők számára kiadható magyar nyelvű hand-out-okkal stb.) Fontos megjegyeznünk, hogy a csoportvezetői csomag megvásárlása (amely utána korlátlanul használható a jövőben a csoportok tartása során) feltétele a tréningen való részvételnek. A magyar nyelvű csoportvezetői csomag megjelentetéséhez és a copy right átadásához a kanadai kiadó feltételül szabta a csomag ára magyar nyelven sem lehet kevesebb, mint a jelenleg megvásárolható angol nyelvű csomag ára (ez jelenleg 109 USD / 91 EUR). Tehát ezért kell a kiadó Alapítványunknak is ezt a magyar nyelvű csoportvezetői csomagot ezen az áron árusítanunk (és a az eladott példányok után copy right díjat fizetnünk a kiadó fele). 

Mindazonáltal nagy öröm számunkra, hogy ez a csomag megjelenhet magyar nyelven, megnyitva ezzel az utat arra, hogy Magyarországon is, magyar nyelven is lehessen tartani Hold Me Tight (Tarts Szorosan) kurzusokat, csoportokat. Ennek a formája hétvégi, három napos, tömbösített forma, vagy megvalósítható egy sorozatként, nyolc kb. kétórás találkozás sorozat keretében (pl. heti egy este, nyolc héten át). A csoportok létszáma általában 5-7 pár egy csoportban. 

 

Angol nyelvű leírás a programról: http://www.iceeft.com/index.php/hold-me-tight